nieuws

X-fi groot succes voor Daudio

sep 16, 2013
20130916122001_Xfi_Daudio_4Wij willen iedereen bedanken voor hun bezoek en de vele complimenten die we hebben mogen ontvangen tijdens de X-fi High-End audioshow afgelopen weekend, 14 en 15 sept, in Veldhoven.

 

Voor Daudio was dit de eerste grote beurs. Beide dagen was onze ruimte constant vol met luisteraars. En veel luisteraars zijn bewonderaars geworden. Ze hebben genoten van het heerlijke natuurlijke geluid van onze dipool luidspreker en ook het design werd door veel mensen erg gewaardeerd. En dat was nu precies ons doel, meer mensen het mooie geluid en de design mogelijkheden van dipool luidsprekers laten beleven.

 

Wij vonden het heerlijk om te zien dat mensen twee of drie keer terugkwamen. Ook hebben we veel collega bedrijven gezien die een kijkje kwamen nemen. Vaak hoorde we ook die luidsprekers zijn veel kleiner dan ik had verwacht. Meerdere bezoekers zeiden tegen mij “Uw luidspreker is de beste van de show”. En Fritz de With riep “”mooi open, dat hebben jullie goed voor elkaar, chapeau”, en als iemand met zoveel ervaring in de muziek dat zegt is dat erg prettig. 
Binnenkort meer foto’s van de show op onze facebook pagina. Het eerste verslag is nu al te lezen op www.hifi.nl

 

Wilt u nog eens luisteren naar onze bijzondere luidspreker, maak dan een afspraak. U bent namelijk van harte welkom en de koffie staat klaar.