de 3x3 Audio Stappenplan pagina

Overzicht Pagina

Op deze laatste pagina hebben we alle stappen onder elkaar gezet. We hopen dat je met dit Audio Stappenplan meer inzicht gekregen hebt in je gehele audioketen. Het besef dat het een keten is helpt bij het optimaliseren en dat kunnen we laten horen. 

Wij zijn benieuwd naar je analyse. Waar denk jij dat je kan verbeteren? Kom je plan bespreken en luisteren naar onze referentie set.

We demonstreren je graag onze open luidsprekers, referentie versterkers, studio dac’s, airtube bekabeling, stroomvoorziening, demping, en akoestische oplossingen. Zorgvuldig samengestelde oplossingen met een optimale prijs/prestatie verhouding in elke prijsklasse.
Wij neem altijd ruim de tijd voor een luisterafspraak, zodat we naast luisteren ook alle vragen goed kunnen beantwoorden. 

Op deze pagina staan alle video’s en teksten overzichtelijk onder elkaar. 

het 3x3 Audio Stappenplan

Wat kan je verbeteren?

De beste luidspreker is de luidspreker die je niet hoort. Wil jij lekker kunnen genieten van muziek, dan zal de hele audio keten moeten kloppen.  

Ben jij tevreden, of wil jij wat verbeteren? 
Weet jij waar het beter kan in jouw installatie?

In deze video vertel ik je meer over het 3×3 Audio Stappenplan van Daudio, waarmee JIJ JOUW audioset kan verbeteren.

Vul in

Het werkboek

Download hier het werkboek en maak je eigen analyse van je systeem, zodat jij inzicht krijgt in jou keten en waar jij kan verbeteren. 

Lessons Learned van

de Luidspreker

In deze video delen we onze ervaringen ten aan zien van Luidsprekers

Lessons learned van

de Aansturing

Om ervoor te zorgen dat je alles uit je luidspreker haalt is het noodzakelijk dat de aansturingscomponenten goed matchen. De versterker moet zowel het midden en hoog harmonisch goed aansturen als ook het laag onder controle houden. Daarnaast zijn er ook grote verschillen in de kwaliteiten van de verschillende bronnen en DAC’s. 

Lessons learned van

de Akoestiek

De ruimte doet altijd mee. Je hoort het geluid immers altijd via de lucht die in de ruimte tussen de luidspreker en je oren zit. Ook zal het geluid weerkaatsen tegen de muren en even later bij je oren aankomen. Je neemt dus altijd een samengesteld geluid waar van directe en weerkaatste geluiden. 
Het optimaliseren van de plaatsing en het beheersen van de nagalm en de roommodes is dus erg belangrijk om te komen tot een optimale geluidservaring.

Dat was best veel informatie. Wil je weten hoe dit klinkt?
Maak dan nu een vrijblijvende luisterafspraak om het zelf te kunnen beleven. 
Dan kan je zelf ervaren hoe prettig het is om naar een geoptimaliseerd audiosysteem te luisteren.
En de koffie staat klaar!