service

Daudio levert direct aan klanten op maat

.

.

Om inzicht gegeven in het traject, beschrijven we hier welke stappen de meeste klanten doorlopen en welke service wij daarbij bieden. 
Nadat klanten onze luidsprekers gehoord hebben op een audiobeurs, of over gelezen hebben in een blad, of via kennissen over ons gehoord hebben, is de volgende stap een bezoek in een van onze luisterruimtes in Rijswijk en/of Zwolle. Dat doen we op afspraak en daar nemen we alle tijd voor. Het is geen enkel probleem om grote delen van uw bestaande set mee te nemen, zelfs de luidsprekers. Naast luisteren kunnen we ook uitleggen waarom onze open luidsprekers zoveel beter klinken dan box luidsprekers en wat er zo speciaal is aan onze ontwerpen.
.
Daarna bieden we ook aan om de luidspreker vrijblijvend bij u thuis te demonstreren. Daarbij meten we ook de ruimte in, zodat we een advies kunnen geven over de akoestiek. Dit bestaat uit optimale plaatsing van de luidspreker en enkele eenvoudige akoestische maatregelen. We kunnen ook het effect van akoestische panelen laten horen en nemen daarvoor demo materiaal mee. Dit omdat naast luidsprekers en apparatuur ook de akoestiek het totaal beeld beïnvloed.

Bij de beslissing tot aankoop geldt een levertijd van ongeveer 2 maanden. Wij zetten alle acties uit richting onze toeleveranciers en doen zelf de eindassemblage van uw systeem in onze werkplaats inclusief eindtest en afregeling.

Uw systeem wordt geleverd binnen de product range, zoals we aanbieden in de uiterlijke afwerking die u wenst. Zelfs filtertechnisch maatwerk is mogelijk tegen een relatief kleine meerprijs, denk aan actieve filtering in plaats van passieve filtering of digitaal in plaats van analoog of juist andersom.
Kortom, wij leveren service van begin tot eind om te komen tot een optimaal resultaat!

,

,

.
.
.

.