Daudio levert direct aan klanten op maat

Om inzicht te gegeven in het traject, beschrijven we hier welke stappen de meeste klanten doorlopen en welke service wij daarbij bieden.

1. Kennismaking

De klanten hebben onze luidspreker systemen gehoord op een audioshow, hebben er over gelezen in een audioblad of zijn door  kennissen getipt over onze luidsprekers of de overige producten die wij leveren. Wij staan jaarlijks op de Dutch Audio Event audioshows in Veldhoven en Alkmaar.

2. Luistersessie bij Daudio

De volgende stap is een bezoek in een van onze luisterruimtes in Rijswijk en/of Zwolle. Dat doen we op afspraak en daar nemen we alle tijd voor. Het is geen enkel probleem om delen van uw bestaande set mee te nemen. Naast het beluisteren van de verschillende modellen, kunnen we ook uitleggen waarom onze open luidsprekers beter klinken dan box luidsprekers. Ook nemen we de tijd om uw huidige systeem te bekijken en te bespreken welke stappen u kunt zetten om uw systeem te verbeteren. 

3. Demonstratie bij u thuis

De derde stap is een demonstratie bij u thuis. De gekozen luidspreker en de aansturing moeten namelijk ook in uw situatie een goed resultaat geven. Daarbij meten we uw ruimte in en laten we horen hoe het het luidsprekersysteem bij u thuis kan klinken. Dit bestaat uit optimale plaatsing van de luidspreker, inregelen van het systeem en enkele akoestische maatregelen. Indien nodig laten we u het effect van akoestische panelen horen. Uiteindelijk heeft u dan een goed beeld hoe het gekozen Daudio luidsprekersysteem in uw ruimte klinkt en kunt u een goede beslissing nemen. 

4. Aankoop en levering

Bij aankoop geldt een levertijd van ongeveer 2 maanden. Wij zetten alle acties uit richting onze toeleveranciers en doen zelf de eindassemblage van uw systeem in onze werkplaats inclusief eindtest en afregeling. Uw systeem wordt op maat geleverd in de afwerking die u wenst. Daarbij is ook maatwerk mogelijk tegen een relatief kleine meerprijs. Denk daarbij aan actieve filtering in plaats van passieve filtering of digitaal in plaats van analoog of juist andersom. Tot slot installeren we het luidsprekersysteem bij u thuis en regelen het helemaal in en demonstreren u alle functionaliteiten. 
Kortom, wij leveren service van begin tot eind om te komen tot een optimaal muzikaal resultaat!