Dienstverlening

Daudio levert direct aan klanten en op maat. Om inzicht te gegeven in het traject, beschrijven we hier welke stappen de meeste klanten doorlopen en welke service wij daarbij bieden.

Kennismaking

De klanten hebben onze luidspreker systemen gehoord op een audioshow, hebben er over gelezen in een audioblad of zijn door  kennissen getipt over onze luidsprekers of de overige producten die wij leveren.

Wij staan jaarlijks op de Dutch Audio Event audioshows in Veldhoven en Alkmaar.

Luistersessie bij Daudio

De volgende stap is een bezoek in een van onze luisterruimtes in Rijswijk of Zwolle. Dat doen we op afspraak en daar nemen we alle tijd voor.
Het is geen enkel probleem om delen van uw bestaande set mee te nemen. Naast het beluisteren van de verschillende modellen, kunnen we ook uitleggen waarom onze open luidsprekers beter klinken dan box luidsprekers.
Ook nemen we de tijd om uw huidige systeem te bekijken en te bespreken welke stappen u kunt zetten om uw systeem te verbeteren. 

Demo bij u thuis

De derde stap is een demonstratie bij u thuis. De gekozen luidspreker en de aansturing moeten namelijk ook in uw situatie een goed resultaat geven. Daarbij meten we uw ruimte in en laten we horen hoe het luidsprekersysteem bij u thuis kan klinken. Dit bestaat uit optimale plaatsing van de luidspreker, inregelen van het systeem en enkele akoestische maatregelen. Indien nodig laten we u het effect van akoestische panelen horen. Uiteindelijk heeft u dan een goed beeld hoe het gekozen Daudio luidsprekersysteem in uw ruimte klinkt en kunt u een goede beslissing nemen. 

Aankoop & Levering

U krijgt van ons een offerte van het totale systeem, waarna u tot de aanschaf kunt overgaan. 
Na aankoop gaan wij uw systeem produceren. Dit kost ongeveer 2 maanden. Uw systeem wordt op maat geleverd in de afwerking die u wenst. Daarbij is ook maatwerk mogelijk. Denk daarbij aan actieve filtering in plaats van passieve filtering of digitaal in plaats van analoog of juist andersom.
Wanneer alle onderdelen gereed zijn maken we een afspraak om het luidsprekersysteem bij u thuis te leveren. Daarbij regelen we het helemaal in en demonstreren u alle functionaliteiten. 
Kortom, wij leveren service van begin tot eind om te komen tot een optimaal muzikaal resultaat!