Luistergenot

Genieten van muziek dat is waar het om gaat. Met de open dipool luidsprekers van Daudio gaat u intenser genieten van muziek. Het is alsof de muzikanten live in uw kamer spelen.

"Voor de optimale muzikale beleving in uw woonkamer of studio"
"Ervaar de kracht van dipool luidsprekers"
"Voor de muziekliefhebber die een betere geluidsweergave wil hebben"
Vorige slide
Volgende slide
Alt-teskst

Waarom Daudio

Natuurlijk & Ontspannen luisteren

Luidsprekers bepalen voor een groot gedeelte de luisterervaring.
De dipool design luidsprekers van Daudio hebben een natuurgetrouwe weergave en integreren in uw ruimte. 

Hierdoor gaat u meer genieten van muziek. Gemak, rust, plaatsing, diepte, de luidsprekers verdwijnen, je hebt het gevoel dat je er live bij bent. Puur luistergenot!

Open & Eerlijk

De luidsprekers van Daudio zijn open. Door het ontbreken van de klankkast geven de luidsprekers eerlijker de muziek weer. De weergave is sneller, gedetailleerder, dynamischer en heeft meer rust, net zoals je dat live ervaart.

Uniek en verslavend.

Natuurgetrouw

Daudio open luidsprekers kleuren niet en klinken overal in de ruimte hetzelfde, hierdoor is de klank natuurgetrouw en vanzelfsprekend.

Zuiver

Door het ontbreken van de kast hebben de woofers en tweeters een extreem lage vervorming, hetgeen resulteert in zeer zuiver en herkenbaar geluid.

Snel

De drivers zijn ontworpen voor dipool, zijn sneller, wat resulteert in accurate weergave, waarbij alle details levensecht worden weergegeven.

Dipool & Design

De open luidsprekers van Daudio zijn ontworpen vanuit de passie van muziek en design. Een innovatieve co-creatie van ’s werelds beste ontwerpers. Open dipool behuizing, modern design, de beste dipool woofers en tweeters, een optimale baffle grootte en een unieke cross-over aanpak opgebouwd met de beste componenten. Op alle punten vooruitstrevend en uniek.

Je moet het horen om het te kunnen geloven.

Co-creatie

Ontwikkeling

De zorgvuldig geselecteerde componenten zijn door de ontwerpers geoptimaliseerd voor de toepassing in een open baffle luidspreker. Iedere ontwerper heeft op zijn gebied een top prestatie geleverd. Een co-creatie tussen de vormgevers en de designers van de tweeter, woofers en het filter.

Waarbij op meerdere fronten van de gebaande paden afgestapt moest worden. Het resultaat is een grensverleggende natuurgetrouwe weergave, met snelheid en dynamiek, die je dichter bij de muziek brengt.

Daudio M2 open baffle monitor

Monitor & Sub

Speciaal voor die klanten die een kleinere set willen, maar wel de voordelen van de Daudio’s open weergave willen ervaren, hebben wij twee dipool monitor modellen met impuls gecorrigeerde subs ontwikkeld. Zowel geschikt voor zowel stereo als home cinema opstelling. 

Volwaardige audio weergave met minimale voetprint.

Hoe werken wij

Dienstverlening

Wij demonstreren u graag de meerwaarde van onze dipool design luidsprekers. Daarbij laten we u horen welke stappen er gemaakt kunnen worden om de audioketen te verbeteren. Ook uw akoestiek nemen we mee. Met een totaal plan maken wij de verwachtingen graag concreet.
Ons motto is; under promise, over deliver.

We zijn resultaat gericht en daarbij een tikkeltje eigenwijs waardoor we dingen soms net even anders doen.
No-nonsense is het motto, want er wordt een hoop onzin verkondigd als het gaat om audio.

Simpele dingen werken vaak het best!

Wij garanderen u optimaal luistergenot in elke prijsklasse.

Prijs & Prestatie

In elke prijsklasse het best presterende audiosysteem leveren. Daarom heeft Daudio zes open luidspreker modellen ontwikkelt en voorzien van bijpassende aansturing. Onderverdeeld in de High Line, de Reference line en de Monitor Sub Line. Voor iedere situatie een passend audiosysteem. 

Modern ontworpen audiosystemen voor meer luisterplezier in elke klasse.

Wij zijn Daudio begonnen om het anders te doen

Met grote passie voor muziek en een onvoorwaardelijke inzet voor service en kwaliteit hebben wij Daudio opgericht.

Om te bewijzen dat je moderne audio producten kunt maken voor sterk concurrerende prijzen.

We zijn trots op de natuurgetrouwe weergave & het moderne design, unieke luidsprekers voor jarenlang luisterplezier.

Minimal Design

Eenvoud is de kracht van elk ontwerp. Modern vormgegeven optimale combinatie van vorm en functie.

Dipool

Omdat dit door de minimale vervorming, verkleuring en vertraging de beste geluidskwaliteit oplevert volledige los van de luidspreker.

Beste componenten

Alleen met de beste op maat gemaakte componenten kan je het optimale resultaat verkrijgen. We leggen graag uit welke keuzes wij hebben gemaakt en waarom.

Direct Sales

Van de fabriek direct naar jou zonder tussenhandel en winkels besparen we kosten en kunnen we de beste prijs-kwaliteit bieden.

Totaal aanpak

De gehele keten moet kloppen voor een optimaal resultaat. Daarom hanteren wij een totaal aanpak met zes open luidsprekers, verschillende aansturingsystemen en akoestisch advies op maat.

Persoonlijke services

Wij zijn een Nederlands bedrijf en weten als makers van onze producten je hier alles over te vertellen. Ben jij op zoek naar de allerbeste geluidskwaliteit en features? Mail of bel ons.