Luistergenot

Genieten van muziek dat is waar het om gaat. Met de open dipool luidsprekers van Daudio gaat u intenser genieten van muziek. Het is alsof de muzikanten live in uw kamer spelen.

"Voor de optimale muzikale beleving in uw woonkamer of studio"
"Ervaar de kracht van dipool luidsprekers"
"Voor de muziekliefhebber die een betere geluidsweergave wil hebben"
Previous
Next
Alt-teskst

Waarom Daudio

Natuurlijk & Ontspannen luisteren

Luidsprekers bepalen voor een groot gedeelte de luisterervaring. De dipool design luidsprekers van Daudio hebben een natuurgetrouwe weergave en integreren in uw ruimte. Hierdoor gaat u de muziek intenser beleven,

gaat u meer genieten van muziek. Gemak, rust, plaatsing, diepte, de luidsprekers verdwijnen, je hebt het gevoel dat je er live bij bent.
Puur luistergenot!

Open & Eerlijk

De luidsprekers van Daudio zijn open. Door het ontbreken van de klankkast geven de luidsprekers eerlijker de muziek weer. De weergave is sneller, gedetailleerder, dynamischer en heeft meer rust, net zoals je dat live ervaart.

Uniek en verslavend.

Natuurgetrouw

Daudio open luidsprekers kleuren niet en klinken overal in de ruimte hetzelfde, hierdoor is de klank natuurgetrouw en vanzelfsprekend.

Zuiver

Door het ontbreken van de kast hebben de woofers en tweeters een extreem lage vervorming, hetgeen resulteert in zeer zuiver en herkenbaar geluid.

Snel

De drivers zijn ontworpen voor dipool, zijn sneller, wat resulteert in accurate weergave, waarbij alle details levensecht worden weergegeven.

Dipool & Design

De open luidsprekers van Daudio zijn ontworpen vanuit de passie van muziek en design. Een innovatieve co-creatie van ’s werelds beste ontwerpers. Open dipool behuizing, modern design, de beste dipool woofers en tweeters, een optimale baffle grootte en een unieke cross-over aanpak opgebouwd met de beste componenten. Op alle punten vooruitstrevend en uniek.

Je moet het horen om het te kunnen geloven.

Co-creatie

Ontwikkeling

De zorgvuldig geselecteerde componenten zijn door de ontwerpers geoptimaliseerd voor de toepassing in een open baffle luidspreker. Iedere ontwerper heeft op zijn gebied een top prestatie geleverd. Een co-creatie tussen de vormgevers en de designers van de tweeter, woofers en het filter.

Waarbij op meerdere fronten van de gebaande paden afgestapt moest worden. Het resultaat is een grensverleggende natuurgetrouwe weergave, met snelheid en dynamiek, die je dichter bij de muziek brengt.

Prijs & Prestatie

In elke prijsklasse de best presterende luidspreker leveren. Daarom heeft Daudio zes open luidspreker modellen ontwikkelt op basis van klantwensen. Onderverdeeld in de High Line en de Reference line. Voor iedere situatie een passende luidspreker. En leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Moderne ontwerpen voor meer luisterplezier in elke klasse.

Hoe werken wij

Dienstverlening

Wij demonstreren u graag de meerwaarde van onze dipool design luidsprekers. Daarbij laten we u horen welke stappen er gemaakt kunnen worden om de audioketen te verbeteren. Ook uw akoestiek nemen we mee. Met een totaal plan maken wij de verwachtingen graag concreet.
Ons motto is; under promise, over deliver.

We zijn resultaat gericht en daarbij een tikkeltje eigenwijs waardoor we dingen soms net even anders doen.
No-nonsense is het motto, want er wordt een hoop onzin verkondigd als het gaat om audio.

Simpele dingen werken vaak het best!

Wij garanderen u optimaal luistergenot in elke prijsklasse.

Wij zijn Daudio begonnen om het anders te doen

Met grote passie voor muziek en een onvoorwaardelijke inzet voor service en kwaliteit zijn wij Daudio begonnen.

Maar ook om het anders te doen en om te bewijzen dat je goede producten kan maken, compleet met de nieuwste features, zonder dat die de hoofdprijs hoeven kosten.

We zijn trots op de Daudio open luidsprekers. Met een ongekend ruimtelijke & natuurlijke geluidweergave, zeer lage vervorming, en minimal modern design zijn het unieke luidsprekers voor jarenlang luisterplezier.

Direct Sales

Van de fabriek direct naar jou zonder tussenhandel en winkels besparen we kosten en kunnen we de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden.

Open baffle

Omdat dipool open baffle door de minimale vervorming, verkleuring en vertraging de beste geluidskwaliteit oplevert.

Beste componenten

Alleen met de beste op maat gemaakte componenten kan je het optimale resultaat verkrijgen. We leggen graag uit welke keuzes wij hebben gemaakt en waarom.

Minimal Design

Eenvoud is de kracht van elk ontwerp. Modern vormgegeven optimale combinatie van vorm en functie.

Totaal aanpak

De gehele keten moet kloppen voor een optimaal resultaat. Daarom hanteren wij een totaal aanpak met keuze uit zes open luidsprekers, verschillende referentie aansturing systemen en akoestisch advies op maat.

Persoonlijke services

Wij zijn een Nederlands bedrijf en weten als makers van onze producten je hier alles over te vertellen. Ben jij op zoek naar de allerbeste geluidskwaliteit en features? Whatsapp, bel of mail ons.