Lessons Learned van

de Luidspreker

In deze video delen we onze ervaringen ten aan zien van Luidsprekers

Kast
De kast is een klankkast, het grootste probleem!
De klankkast zorg voor verkleuring, vertraging en vervorming. Dit is het grootste probleem van een luidspreker. Door ingewikkelde kast constructies en materialen is een gedeelte op te lossen. Maar er is een veel slimmere oplossing, de open baffle dipool behuizing. Het dipool open baffle principe dat Daudio toepast zorgt voor extreem lage vervorming, verkleuring en vertraging. Het gevolg is dat je alleen muziek hoort, het geluid lijkt niet uit de luidspreker te komen. Een ongelofelijke ervaring.
Kast
Drivers
Drivers geoptimaliseerd voor dipool
De meeste drivers (woofers en tweeters) zijn ontwikkeld voor algemene toepassing. Door ze specifiek te ontwikkelen kan je ze optimaliseren. Wij hebben onze units geoptimaliseerd voor dipool weergave met als gevolg dat ze nog sneller zijn geworden en een makkelijkere natuurlijkere weergave hebben gekregen. Details zoals je ze nog nooit hebt gehoord.
Drivers
Filtering
Eigen methode & component optimalisatie
Daudio hanteert een eigen filter methode, om met zo min mogelijk beïnvloeding de drivers naadloos in elkaar over te laten gaan. Een iteratief tijdrovend proces van meten & luisteren. Daarbij hebben wij ook uitgebreid de tijd genomen voor de selectie van de juiste componenten, want die hebben ook veel invloed.
Filtering

De Lessons Learned van de Luidspreker.
Natuurlijk kunnen we er nog veel meer over vertellen, maar dit zijn
wel in hoofdlijnen de zaken die wij geleerd hebben en toepassen
.
Maar we hebben er nog 2 voor je over 
de Aansturing en de Akoestiek.

Natuurlijk mag je ook nu een luisterafspraak plannen,
zodat je met eigen oren kan horen wat er mogelijk is.